Blog
P1300628

Együttműködésünk a Zalai Népi Design Studióval

Csodálatos hétvégénk volt. Soha nem fogjuk elfelejteni, hogy a Zala Megyei Népművészeti Egyesület Tagjai voltak az elsők, akik örömüket fejezték ki 2014-ben a Barkó projekt kapcsán. 3 évvel később abban az örömben lehetett részünk, hogy együtt dolgozhattunk a Zalai Népi Design Studió fantasztikus közösségével. Építő, inspiráló ötletek, csodás munka jellemezte ezt a hétvégét, alig várjuk,

P1300525

Mese vándorúton

Köszönjük ezt a vasárnap délutánt, nagyon izgalmas előadást, csodás meséket hallhattunk. Ráadásként meglátogattuk Csipkés Vili bácsi mesemondót Arlóban. Fogadják szeretettel a képeket.

P1300666

Fotó kiállítás

Több mint 50 fotó, csodálatosabbnál csodálatosabb inspiráció, fantasztikus beszélgetés, jó hangulat., jövőbeni tervek, együttműködések… ilyen nagyon szuper szombatunk volt. Köszönjük a fényképeket, köszönjük a beszélgetést. Szeretettel osztjuk meg a szombaton készült fotókat.

DSCN1917

XVI. Országos Népművészeti Kiállítás

Idén tizenhatodik alkalommal rendezik meg a népi kézművesség legszebb alkotásait bemutató kiállítást a Néprajzi Múzeumban, mely ötévente ad lehetőséget a hazai tárgyalkotó népművészet, a népi kismesterségek képviselőinek, hogy az előző években született alkotásaikat a szakmai zsűri, majd a közönség előtt megmutassák. Óriási büszkeség, hogy idén a Művésztanya is képviselteti magát eme rangos kiállításon. A Hagyományok

Tallya2

Tállya

2015. október 26-29 között Tállyán a Herman Ottó Intézet kezdeményezésében került megrendezésre a „Gondold újra, éld meg a hagyományt” című rendezvény. A fesztiválon a Művésztanya is képviseltette magát, október 26-án előadást tartottunk a Nyiss ajtót a barkóságra projektünkből, egész héten mesterség bemutatóval vártuk az érdeklődőket: bútorfestés és hímzés bemutatót tartottunk.